Skip to content

Foredrag: Utviklingen i forholdet Norge – Russland med særlig vekt på nordområdene

Utviklingen i forholdet Norge – Russland med særlig vekt på nordområdene. Foredrag i Oslo Militære Samfund 26. mars 2007 ved ambassadør Øyvind Nordsletten, Moskva Formann Mine damer og herrer! For noen og 40 år siden avtjente jeg min verneplikt. Jeg var innkalt til infanteriet, men så så jeg en annonse om at man kunne lære […]

Vil du lese mer?

Du må være logget på for å få tilgang. Logg inn eller søk om medlemskap her.

Bli medlem av Oslo Militære Samfund

  • Tilgang til flott program med aktuelle foredrag, selskaper og aktiviteter.
  • Norsk Militært Tidsskrift vederlagsfritt tilsendt i posten og på nett.
  • Medlemsrabatt på private selskaper i Samfundsbygningen.

Allerede medlem av Oslo Militære Samfund eller abonnent på Norsk Militært Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt medlemskap eller abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.