Skip to content

OMS har avlyst alle arrangement frem til sommerferien. Generalforsamling vil bli gjennomført på www.oslomilsamfund.no

Foredrag: Utviklingen i forholdet Norge – Russland med særlig vekt på nordområdene

Utviklingen i forholdet Norge – Russland med særlig vekt på nordområdene. Foredrag i Oslo Militære Samfund 26. mars 2007 ved ambassadør Øyvind Nordsletten, Moskva Formann Mine damer og herrer! For noen og 40 år siden avtjente jeg min verneplikt. Jeg var innkalt til infanteriet, men så så jeg en annonse om at man kunne lære […]

Vil du lese mer?

Bestill abonnement her.

Abonnement på Oslo Militære Tidsskrift

  • Digital tilgang på alle utgaver
  • 4 utgivelser hvert år
  • Historisk arkiv.

Allerede abonnent på Oslo Militære Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.