Skip to content

Foredrag: Moral, etikk og yrkesetikk i det norske innsatsforsvaret

Foredrag i Oslo Militære Samfund mandag 15. februar 2008 Ved Oberstløytnant Dr. theol Nils Terje Lunde Stabsprest ved Forsvarets skolesenter   Moral, etikk og yrkesetikk i det norske innsatsforsvaret Presentasjonsfil (PDF): 2008-02-18-Lunde-komprimert_PPT Innledning Jeg takker for invitasjonen til å bestige landets kanskje viktigste offentlige talerstol i forsvarpolitiske og militære spørsmål. Jeg er svært glad for […]

Vil du lese mer?

Bestill abonnement her.

Abonnement på Oslo Militære Tidsskrift

  • Digital tilgang på alle utgaver
  • 4 utgivelser hvert år
  • Historisk arkiv.

Allerede abonnent på Oslo Militære Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.