Skip to content

Foredrag: Heimevernet – en støttespiller og tilrettelegger

Diskusjonsaften i Oslo Militære Samfund desember 2010. Oblt Nils Arne Skaret, sjef HV-05 Foto: Stig Morten Karlsen, OMS Presentasjonsfil: 2010-12-13-Skaret – presentasjon Åpning   Jeg har tjenestegjort i Hæren siden 1980 og har vært distriktssjef i 3,5 år. Før jeg kom til HV var jeg sjef i PRT Meymaneh. I mitt innlegg vil jeg prøve […]

Vil du lese mer?

Du må være logget på for å få tilgang. Logg inn eller søk om medlemskap her.

Bli medlem av Oslo Militære Samfund

  • Tilgang til flott program med aktuelle foredrag, selskaper og aktiviteter.
  • Norsk Militært Tidsskrift vederlagsfritt tilsendt i posten og på nett.
  • Medlemsrabatt på private selskaper i Samfundsbygningen.

Allerede medlem av Oslo Militære Samfund eller abonnent på Norsk Militært Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt medlemskap eller abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.