Skip to content

OMS har avlyst alle arrangement frem til sommerferien. Generalforsamling vil bli gjennomført på www.oslomilsamfund.no

Foredrag: Heimevernet – en støttespiller og tilrettelegger

Diskusjonsaften i Oslo Militære Samfund desember 2010. Oblt Nils Arne Skaret, sjef HV-05 Foto: Stig Morten Karlsen, OMS Presentasjonsfil: 2010-12-13-Skaret – presentasjon Åpning   Jeg har tjenestegjort i Hæren siden 1980 og har vært distriktssjef i 3,5 år. Før jeg kom til HV var jeg sjef i PRT Meymaneh. I mitt innlegg vil jeg prøve […]

Vil du lese mer?

Bestill abonnement her.

Abonnement på Oslo Militære Tidsskrift

  • Digital tilgang på alle utgaver
  • 4 utgivelser hvert år
  • Historisk arkiv.

Allerede abonnent på Oslo Militære Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.