Skip to content

Foredrag: Forsvarets musikk en anakronisme eller en tidsmessig ambassadør for Forsvaret

Foto: Forsvaret Foredrag i Oslo Militære Samfund, mandag 10. mars 2014 med Kommandørkaptein Arnstein Lund, Musikkinspektøren i Forsvaret. Musikkinspektøren på talerstolen, musikkinnslag ved messingsekstett fra Kongelige norske marines musikkorps. ”Forsvarets musikk en anakronisme eller en tidsmessig ambassadør for Forsvaret” II. Formann, mine damer og herrer. Militærmusikk – det har i tidligere tider vært ensbetydende med […]

Vil du lese mer?

Bestill abonnement her.

Abonnement på Oslo Militære Tidsskrift

  • Digital tilgang på alle utgaver
  • 4 utgivelser hvert år
  • Historisk arkiv.

Allerede abonnent på Oslo Militære Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.