Skip to content

Første foredrag i OMS vårsemesteret 2022 er mandag 17. januar. OMS følger til enhver tid gjeldende smitteverntiltak. Dersom det er krav om forhåndspåmelding vil dette fremgå på den enkelte arrangementside.

Foredrag: Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen holdt sin årlige statusoppdatering i Oslo Militære Samfund 7. januar 2019.

Foto: Forsvaret/Kjosvold Forsvarssjef,Kjære venner, Vi har lagt bak oss et år preget av fremgang og høy aktivitet, men også krevende hendelser og utviklingstrekk. Alvoret i våre sikkerhetspolitiske omgivelser ble enda tydeligere for oss i 2018. Den sikkerhetspolitiske utviklingen vekker bekymring. Mye tyder på at vi er på vei mot en verden som er mer ustabil […]

Vil du lese mer?

Bestill abonnement her.

Abonnement på Oslo Militære Tidsskrift

  • Digital tilgang på alle utgaver
  • 4 utgivelser hvert år
  • Historisk arkiv.

Allerede abonnent på Oslo Militære Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.