Skip to content

Podcast: «General Fleischer og 6. Divisjon – kampene i 1940»

Mandag 27. januar 2020 gjestet forfatter Knut Werner-Hagen Oslo Militære Samfund og ga oss foredraget «General Fleischer og 6. Divisjon – kampene i 1940». Du kan lytte til foredraget her eller der du normalt lytter til podcaster. Gjennom general Fleischers siste tragiske måneder i Canada høsten 1942, gjør historiker Knut Werner-Hagen et tilbakeblikk på et […]

Mandag 27. januar 2020 gjestet forfatter Knut Werner-Hagen Oslo Militære Samfund og ga oss foredraget «General Fleischer og 6. Divisjon – kampene i 1940». Du kan lytte til foredraget her eller der du normalt lytter til podcaster.

Gjennom general Fleischers siste tragiske måneder i Canada høsten 1942, gjør historiker Knut Werner-Hagen et tilbakeblikk på et rikt og spennende liv.

Kampene ved Narvik våren 1940 settes i fokus, feiltolkninger av 6. Divisjons innsats ved Narvik imøtegås og linjene trekkes fra Narvik i 1940 til generalens selvmord i Ottawa to og et halvt år senere.

Vil du lese mer?

Bestill abonnement her.

Abonnement på Oslo Militære Tidsskrift

  • Digital tilgang på alle utgaver
  • 4 utgivelser hvert år
  • Historisk arkiv.

Allerede abonnent på Oslo Militære Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.