Skip to content

Grunnet gjeldende coronarestriksjoner kan ikke OMS åpne for regulære medlemsmøter med publikum i salen, før dette igjen tillates. Vi vil i stedet tilby en kombinasjon av streamede møter og podcaster – lagt ut på våre hjemmesider klokken 18:00 hver mandag fremover. Endringer i programmet vil forekomme: følg med her på hjemmesiden for et oppdatert program.

Koronavirus

Oslo Militære Samfund viser til Helsedirektoratets oppfordringer til befolkningen for å redusere smittefaren for koronaviruset. Dette innebærer at vi avstår fra håndhilsing inntil myndighetene gir andre råd.

Vi oppfordrer samtidig medlemmene til å nøye vurdere sin egen helsetilstand før de oppsøker steder hvor mange mennesker er samlet på avgrensede rom.

Fakta og råd fra myndighetene

Vil du lese mer?

Bestill abonnement her.

Abonnement på Oslo Militære Tidsskrift

  • Digital tilgang på alle utgaver
  • 4 utgivelser hvert år
  • Historisk arkiv.

Allerede abonnent på Oslo Militære Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.