Skip to content

Koronavirus. OMS avlyser medlemsaktiviteter til og med søndag 19. april

Som publisert på våre hjemmesider allerede fredag 6. Mars, legger Oslo Militære Samfund helsemyndighetenes råd og pålegg til grunn for våre vurderinger i den alvorlige smittesituasjonen som råder nå, hvor coronaviruset har fått status som pandemi. Etter at Oslo kommune ytterligere har skjerpet bestemmelsene, ser OMS seg nødt til å avlyse kommende medlemsaktiviteter til og med […]

Som publisert på våre hjemmesider allerede fredag 6. Mars, legger Oslo Militære Samfund helsemyndighetenes råd og pålegg til grunn for våre vurderinger i den alvorlige smittesituasjonen som råder nå, hvor coronaviruset har fått status som pandemi. Etter at Oslo kommune ytterligere har skjerpet bestemmelsene, ser OMS seg nødt til å avlyse kommende medlemsaktiviteter til og med søndag 19. april. Vi vil fortsatt følge utviklingen, og vil fortløpende publisere kommende beslutninger på våre hjemmesider.

Vil du lese mer?

Du må være logget på for å få tilgang. Logg inn eller søk om medlemskap her.

Bli medlem av Oslo Militære Samfund

  • Tilgang til flott program med aktuelle foredrag, selskaper og aktiviteter.
  • Norsk Militært Tidsskrift vederlagsfritt tilsendt i posten og på nett.
  • Medlemsrabatt på private selskaper i Samfundsbygningen.

Allerede medlem av Oslo Militære Samfund eller abonnent på Norsk Militært Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt medlemskap eller abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.