Skip to content

Grunnet gjeldende coronarestriksjoner kan ikke OMS åpne for regulære medlemsmøter med publikum i salen, før dette igjen tillates. Vi vil i stedet tilby en kombinasjon av streamede møter og podcaster – lagt ut på våre hjemmesider klokken 18:00 hver mandag fremover. Endringer i programmet vil forekomme: følg med her på hjemmesiden for et oppdatert program.

Valg av tillitsmenn i OMS og revisor 2020

Valgkomiteens innstilling til representantskapet Medlemmer Kontreadmiral (S) Jo G. Gade -22 Kontreadmiral (S) Jørgen Berggrav -21 Oberstløytnant (H) Ola Stubdal -22 Oberstløytnant (H) Eigil Jespersen -21 Oberstløytnant (H) Arne Njøs -21 Brigader (L) Morten Sannes -22 Kommandørkaptein (S) Patricia Flakstad -22 Kommandørkaptein (S) Anders Barmann Stenberg -21 Varamedlemmer Oberst (H) Anders Lundesgaard -22 Major (L) […]

Vil du lese mer?

Bestill abonnement her.

Abonnement på Oslo Militære Tidsskrift

  • Digital tilgang på alle utgaver
  • 4 utgivelser hvert år
  • Historisk arkiv.

Allerede abonnent på Oslo Militære Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.