Skip to content

Viktig informasjon om arrangementer i OMS høsten 2020

Direksjonen i Oslo Militære Samfund har etter en grundig diskusjon kommet frem til at vi ønsker å tilby våre medlemmer et program også for høstsemesteret i 2020. Programmet finner du her på hjemmesiden vår. Dette gjør vi under den klare forutsetning at ikke myndighetene kommer med nye føringer som innebærer at møtevirksomheten må innstilles igjen. […]

Direksjonen i Oslo Militære Samfund har etter en grundig diskusjon kommet frem til at vi ønsker å tilby våre medlemmer et program også for høstsemesteret i 2020. Programmet finner du her på hjemmesiden vår. Dette gjør vi under den klare forutsetning at ikke myndighetene kommer med nye føringer som innebærer at møtevirksomheten må innstilles igjen. Vi vil kontinuerlig informere om dette på hjemmesiden – følg med på denne om du planlegger å delta på møtene våre.

Vi gjør også dette under den forutsetningen at alle selv må vurdere om de ønsker å delta, og i så fall: at samtlige setter seg inn i – og etterlever de føringene som til enhver tid gjelder i Norge for å forhindre smittespredning. For å etterleve de gjeldende bestemmelsene, er vi nødt til å organisere møtene våre på en bestemt måte, og de nedenfor listede punktene viser hvordan vi – enn så lenge – må gjennomføre mandagsmøtene våre denne høsten.

Fremfor alt må den enkelte selv vurdere om man er helt symptomfri – har man selv et snev av luftveisinfeksjoner, forutsetter vi at man ikke kommer på noe møte før man er symptomfri. 

Direksjonen minner også om at vi legger ut podcast fra alle møter hvor foredragsholderne aksepterer dette.

Tiltak i OMS

 1. Forhåndspåmelding. Kun et begrenset antall kan delta på møtene, på seksa etterpå og på andre medlemsarrangementer. For å regulere dette, er vi nødt til å gjennomføre en forhåndspåmelding på samme måte som man hittil har meldt seg på seksa og andre arrangementer. Påmeldingslenke er tilgjengelig under vedkommende arrangement. Når det ikke lenger er mulig å melde seg på et foredrag eller en middag (seksa), betyr dessverre dette at møtet er fulltegnet.
 2. Avstand. Det er et klart krav om å holde 1 meters avstand til hverandre på møtene våre som ellers i samfunnet.
 3. Servering ved bord. Det blir inntil videre ikke mulig å bestille drikke ved disken, men det blir i begrenset omfang mulig å bestille drikke ved bordene.
 4. Hygiene. Det oppfordres til god håndhygiene (vi kan dessverre ikke håndhilse lenger). OMS setter ut håndsprit.
 5. Munnbind. Det er valgfritt bruk av munnbind – hos oss som ellers i samfunnet.
 6. Kontroll ved ankomst. Direksjonen vil som vanlig stå ved inngangsdøren for å ønske velkommen, og for å kontrollere mot påmeldingslistene. 
 7. Viss mulighet for påmelding ved ankomst. Dersom det skulle vise seg at et i utgangspunktet fulltegnet foredrag/en middag likevel ikke er fullt når møtet starter, gis det anledning til å skrive seg på en utlagt liste i foajeen og dermed bli registrert på stedet inntil ubenyttede plasser er fulltegnet. Dette må den enkelte vurdere om man skal ta sjansen på.
 8. Parkeringstilbud. For å redusere den enkeltes avhengighet av offentlig kommunikasjon, er det åpnet for parkering inne på Akershus Festnings område. Oppgi om du ønsker å benytte deg av dette tilbudet ved påmelding – og i så fall: oppgi biltype og registreringsnummer.

Vil du lese mer?

Du må være logget på for å få tilgang. Logg inn eller søk om medlemskap her.

Bli medlem av Oslo Militære Samfund

 • Tilgang til flott program med aktuelle foredrag, selskaper og aktiviteter.
 • Norsk Militært Tidsskrift vederlagsfritt tilsendt i posten og på nett.
 • Medlemsrabatt på private selskaper i Samfundsbygningen.

Allerede medlem av Oslo Militære Samfund eller abonnent på Norsk Militært Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt medlemskap eller abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.