Skip to content

Renovering av toaletter

Oslo militære samfund renoverte med støtte fra Forsvarets Personellservice, Eckbos legater sommeren 2020 publikumstoalettene i Samfundsbygningen i Myntgata 3 som ble bygget av og for Samfundet i 1876

Tiltaket var en del av en helhetlig vedlikeholdsplan, hvor blant annet også alle salonger skal tilbakeføres til en stil fra rundt 1890-tallet, med unntak av store festsal og biblioteket som fredes slik de er.

Forsvarsbyggs forslag til løsning.

Forsvarsbygg var interiørarkitektonisk og antikvarisk rådgiver. Bygningen er for tiden i fredningsprosess og tiltaket ble gjort i samråd med Byantikvaren i Oslo.

Tolalettene var sist renovert tidlig på 1980-tallet

Prosjektet kostet 1 287 830 kroner og det ble gjort mulig av generøse bidrag fra Forsvarets Personellservice på 600 000 kroner og Eckbos legat på 200 000 kroner. Det resterende beløpet på 487 000 kroner ble dekket over vedlikeholdsbudsjettet til OMS.

Vi i OMS ønsker alle nye og gamle gjester velkommen til vår Samfundsbygning.

Vil du lese mer?

Du må være logget på for å få tilgang. Logg inn eller søk om medlemskap her.

Bli medlem av Oslo Militære Samfund

  • Tilgang til flott program med aktuelle foredrag, selskaper og aktiviteter.
  • Norsk Militært Tidsskrift vederlagsfritt tilsendt i posten og på nett.
  • Medlemsrabatt på private selskaper i Samfundsbygningen.

Allerede medlem av Oslo Militære Samfund eller abonnent på Norsk Militært Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt medlemskap eller abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.