Skip to content

Nye koronatiltak: Møter i OMS er kansellert ut året. Forskuddsbetaling for seksa på kansellerte arrangement blir refundert. Følg med på hjemmesiden for oppdateringer.

Nye koronatiltak i OMS

Kjære medlemmer av Oslo Militære Samfund! Det innført nye og strenge bestemmelser i Oslo, for å begrense smittespredningen. Møtet vårt mandag 9. november blir derfor det siste medlemsmøtet vårt inntil videre. Vi vet ikke når vi får lov til å møtes igjen – her må du følge med på hjemmesiden vår. Disse reglene gjelder på […]

Kjære medlemmer av Oslo Militære Samfund!

Det innført nye og strenge bestemmelser i Oslo, for å begrense smittespredningen. Møtet vårt mandag 9. november blir derfor det siste medlemsmøtet vårt inntil videre. Vi vet ikke når vi får lov til å møtes igjen – her må du følge med på hjemmesiden vår.

Disse reglene gjelder på mandagsmøtene inntil annet blir bestemt:

A) Alle må benytte munnbind fra de ankommer, man beholder det på via garderoben og frem til man har inntatt sitt sete.

B) Servitører går rundt og tar bestilling fra de som ønsker dette.

C) For den som skal spise middag, så benytter gjestene munnbind ned til Bernadotte. Man mottar en aperitiff, og går rett til sin plass ved bordet og middag. Kaffe / avec i salong sittende med god plass.

Vil du lese mer?

Bestill abonnement her.

Abonnement på Oslo Militære Tidsskrift

  • Digital tilgang på alle utgaver
  • 4 utgivelser hvert år
  • Historisk arkiv.

Allerede abonnent på Oslo Militære Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.