Skip to content

Podcast: Russiske og kinesiske påvirkningsoperasjoner mot vesten – 30.08.2021

Oberstløytnant Geir Hågen Karlsen, hovedlærer strategisk kommunikasjon ved Forsvarets stabsskole, gjestet Oslo Militære Samfund 30. august 2021 hvor han foredro om russiske og kinesiske påvirkningsoperasjoner mot vesten. Du kan lytte til podcast fra foredraget her: Liker du våre podcaster, setter vi pris på din rangering/stemme og eventuelle anbefaling der du lytter til podcaster.  Christiania Militære […]

Vil du lese mer?

Bestill abonnement her.

Abonnement på Oslo Militære Tidsskrift

  • Digital tilgang på alle utgaver
  • 4 utgivelser hvert år
  • Historisk arkiv.

Allerede abonnent på Oslo Militære Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.