Skip to content

Første foredrag i OMS vårsemesteret 2022 er mandag 17. januar. OMS følger til enhver tid gjeldende smitteverntiltak. Dersom det er krav om forhåndspåmelding vil dette fremgå på den enkelte arrangementside.

Wehrmacht i Norge – en introduksjon

Krigen i Norge tar aldri slutt. Det er få tema som engasjerer så mye som de fem årene mellom 1940 og 1945. Lenge trodde man at interessen ville flate ut når aktørene og tidsvitnene forsvant, men det er det ingen som tror lengre. Krigen har kommet for å bli. Selv om forlag og tv- og filmprodusenter er de siste krigsprofitører, har den største og viktigste aktøren fått være i bemerkelsesverdig fred. Hva vet vi egentlig om alle tyskerne som var her?

Vil du lese mer?

Bestill abonnement her.

Abonnement på Oslo Militære Tidsskrift

  • Digital tilgang på alle utgaver
  • 4 utgivelser hvert år
  • Historisk arkiv.

Allerede abonnent på Oslo Militære Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.