Skip to content

Podcast: Hæren skal styrkes: hvordan, hvor – og hvorfor. Ved generalmajor Lars Lervik, Sjef Hæren – 18.10.2021

Vi ønsker velkommen til medlemsforedrag mandag 18. oktober 2021 i Oslo Miltære Samfunds lokaler i Myntgata 3. Kveldens foredrag har tittelen «Hæren skal styrkes: hvordan, hvor – og hvorfor» ved generalmajor Lars Lervik, Sjef Hæren. Liker du våre podcaster, setter vi pris på din rangering/stemme og eventuelle anbefaling der du lytter til podcaster. Christiania Militære […]

Vi ønsker velkommen til medlemsforedrag mandag 18. oktober 2021 i Oslo Miltære Samfunds lokaler i Myntgata 3. Kveldens foredrag har tittelen «Hæren skal styrkes: hvordan, hvor – og hvorfor» ved generalmajor Lars Lervik, Sjef Hæren. Liker du våre podcaster, setter vi pris på din rangering/stemme og eventuelle anbefaling der du lytter til podcaster. Christiania Militære Samfund ble stiftet 1. mars 1825 av en gruppe subalterne offiserer. I 1925 ble navnet endret fra Christiania Militære Samfund til Oslo Militære Samfund (OMS). Samfundet har i dag over 1400 medlemmer. Du kan lese mer om medlemskap og hvordan du søker om dette her . På vår hjemmeside finner du oversikt over kommende arrangementer samt tidligere gjennomførte foredrag og podcaster. Du finner også relevant informasjon knyttet til Oslo Militære Samfund og medlemskap, samt vår stolte historie.

Vil du lese mer?

Du må være logget på for å få tilgang. Logg inn eller søk om medlemskap her.

Bli medlem av Oslo Militære Samfund

  • Tilgang til flott program med aktuelle foredrag, selskaper og aktiviteter.
  • Norsk Militært Tidsskrift vederlagsfritt tilsendt i posten og på nett.
  • Medlemsrabatt på private selskaper i Samfundsbygningen.

Allerede medlem av Oslo Militære Samfund eller abonnent på Norsk Militært Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt medlemskap eller abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.