Skip to content

Systematisk nedbygging av høyere militær utdanning

Det er på tide å diskutere grundigere hvilken kompetanse vi ønsker å gi de som skal lede norske militære styrker i fred, krise, og krig. Det er en diskusjon som bør tas offentlig. Det politiske ansvaret for den systematiske nedbyggingen av høyere militær utdanning må også tydeliggjøres. Dette er den første av to artikler som ser på utviklingen av militær utdanning i Norge. Denne første ser på problemet, mens den neste artikkelen ser på mulige løsninger.

Vil du lese mer?

Bestill abonnement her.

Abonnement på Oslo Militære Tidsskrift

  • Digital tilgang på alle utgaver
  • 4 utgivelser hvert år
  • Historisk arkiv.

Allerede abonnent på Oslo Militære Tidsskrift? Da er digital tilgang inkludert i ditt abonnement. Aktiver tilgangen her eller logg inn.