Skip to content
Generalmajor Lars Lervik, Sjef Hæren
Medlemsforedrag

UTSATT Foredrag: Beredskapsplanlegging i forsvarsgrenene – Klar til strid (NB: Generalforsamling før foredraget)

Dato:
mandag 12. april 2021
Tid: 18:00 - 20:00
Sted: Oslo Militære Samfund
Obs! Kun åpent for medlemmer av OMS

NB. Foredraget er dessverre utsatt som følge av at det ikke kan gjennomføres opptak som følge av restriksjoner fra myndighetene.

Sjefene for Hæren, Sjøforsvaret, Luftforsvaret og Heimevernet gjester Oslo Militære Samfund med temaet «Beredskapsplanlegging i forsvarsgrenene – Klar til strid.

Utgangspunktet er vår nye Forsvarssjefs sterke fokus på akkurat dette: å ikke «vente» – men til enhver tid, hele tiden være klar til å sloss med det vi har – uansett hva vi «mangler» og «kunne ønske oss» – og «planlegger å få»… være klar til strid, hele tiden. Sjefene vil gi en kortfattet redegjørelse for status i egen forsvarsgren, før vi går over i en diskusjon om status og utfordringer innenfor dette aspektet ved Norges militære beredskapsplanlegging.

I samsvar med OMS lover, § 7 innkalles det til generalforsamling. På grunn av koronarestriksjonene kan det ikke gjennomføres et tradisjonelt møte, så det vil bli gjennomført en digital generalforsamling i perioden 4. april kl 09:00 til 12. april kl 18:00. Innkallingen finnes her

Vi ønsker våre medlemmer og spesielt inviterte gjester velkommen til foredragsaften. 

Det er ikke påmelding til strømmede foredrag og podcast. Enkelte foredrag vil bare være tilgjengelig for medlemmer av OMS. Følg denne lenken for å logge på.

Intendanten
E-post: Send e-post

Presse:
Se vår guide rundt det å dekke et foredrag i OMS her.